diumenge agost 20 , 2017

Presentació

Benvolguts amics i amigues:

Volem aprofitar aquesta ocasió per presentar-nos.
Som un grup de veïns, coneguts i amics i amigues de la Vila de Gràcia, que contagiats per l’esperit que la manté viva i singular, amb diverses iniciatives, afany d'innovació, progrés, solidaria, lluitadora, inquieta i oberta a noves tendències i cultures, i orgullosa de les seves arrels i tradicions i el seu divers, plural i múltiple associacionisme, hem volgut aportar el nostre gra de sorra, fundant-ne aquesta nova entitat.

Orgullosos i orgulloses de pertànyer a GRÀCIA, BARCELONA i CATALUNYA, amb l’impuls de l’onada de la moda, del bon fer i compartir el nostre temps i les nostres idees, perquè ens agrada la gastronomia i la seva cultura i perquè tenim ganes d’aprendre i descobrir coses noves.
Perquè pensem que la vida cal assaborir-la i gaudir dels bons moments, i res millor que amb les nostres amistats, velles i noves,  al voltant d’una taula compartint gustos afins.

Volem agrair als amics i amigues de l’Aplec del Cargol de Lleida - FECOLL - la seva companyia i  la seva anual visita amb un tast  dels seus cargols cada Festa Major. Des de aquesta entitat ens varen animar a dur endavant la nostra idea, que ha anat agafant forma, lenta però segura, i un cop madurada, treballada i duta a terme, volem convidar-vos a participar amb nosaltres d’aquesta il·lusió.
Gràcies pel vostre recolzament i adhesió.
US ESPEREM !!!!!! 

La Junta.

Segueix-nos a Facebook


Segueix-nos a Youtube